Semnează

De ce este nevoie de semnături de susținere?

Pentru a participa în campania electorală și pentru a apărea pe buletinele de vot, fiecare partid politic și candidat independent trebuie să strângă un număr de semnături. Trebuie să strângem 200.000 de semnături și vom avea nevoie de ajutorul fiecăruia dintre membrii și simpatizanții noștri pentru a face acest lucru.

Cum ne poți ajuta?

Descarcă formatul oficial de listă de semnături:

Odată documentul descărcat, îl poți tipări și strânge semnături.

De la cine pot aduna semnături?

  • Orice cetățean român care a împlinit vârsta de 18 ani și are o carte de identitate valabilă poate semna lista.
  • Poți aduna semnături de la prieteni, membri ai familiei, colegi de la locul de muncă sau alte persoane pe care le cunoști sau le întâlnești.
  • Fiecare persoană poate să semneze o singură dată și toate semnăturile trebuie să fie în format olograf (de mână), iar datele să fie completate de cel care își oferă semnătura.

Cum trimit către Demos semnăturile adunate?

Puteți trimite gratuit listele de semnături, din toate localitățile din țară, până la data de 25 martie 2019, apelând numărul 0219336 sau intrând pe website-ul www.fancourier.ro, către Partidul Demos, tel. 0784768656, Agenția Fan Courier Ion Mihalache, nr. 121, București.

Listele de semnături din Bucureşti şi județul Ilfov pot fi trimise tot prin curier. În București puteți solicita preluarea de către voluntarii noștri la numărul 0784768656 sau lăsate în următoarele locații, de preferință seara:

  • Manasia Bar (Str. Stelea Spătaru, nr. 13)
  • Macaz (Calea Moşilor, nr. 106)
  • Londophone (Str. Ioan Zalomit, nr. 2)
  • Londohome (Str. Daniel Praporgescu, nr. 31)

Listele din străinătate pot fi trimise gratuit prin orice serviciu de curierat internațional, cu plata la destinație, de preferinţă până la data de 22 martie. Persoană de contact: Felix Adrian, tel: 0755784353, Str. Thomas Masaryk, nr. 17, sector 2, București.

Pentru orice întrebare şi clarificare puteți apela numărul: 0784768656.

Informațiile oferite pe aceste liste sunt strict confidențiale, vor fi păstrate de noi în siguranță și vor fi folosite doar pentru depunerea acestor liste la Autoritatea Electorală Permanentă.

Data limită pentru strângerea semnăturilor și trimiterea listelor completate către noi este 25 martie.

Îți mulțumim că ai ales să ne ajuți în acest demers!

Numai împreună putem construi solidaritatea de care România are nevoie.

Pentru orice nelămurire, lăsați-ne un mesaj mai jos și vom reveni cât de curând cu detalii: